Welkom bij Maneki Neko
Geen nieuwe collectie, wel supersale!
Bestellingen worden iedere zaterdag verzonden!
 • Nederlands
 • Disclaimer

  Maneki Neko behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.
   
  Beperking aansprakelijkheid
  Maneki Neko besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergeven van informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Maneki Neko is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
  U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Maneki Neko een fout of onjuistheid zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit dit document worden geaccepteerd. 
   
  Auteursrecht
  Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Maneki Neko, de merken en licentiehouders. Zonder schriftelijke toestemming van Maneki Neko is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te gebruiken of te kopiëren voor andere doeleinden. Dit is schending van het eigendomsrecht.
  Maneki Neko aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid. 
   
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen